Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Actualizaciones en curso. 4 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Desesperao (125731) - Borocity (772311) » 692076315: T69/J9/VI

Liga 692076315 Información oficial sobre el partido 692076315 en Hattrick

04.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 9 / VI.763 (15081)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido 2 - 1 Borocity Alineación oficial del equipo 'Borocity' en el partido
Sergio Vilallonga (14') 1 - 0
Ragnar Remøyholm (42') 2 - 0
2 - 1 Denis Tejkal (61')
Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido 2 - 1 Borocity Alineación oficial del equipo 'Borocity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido 2 - 0 Borocity Alineación oficial del equipo 'Borocity' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desesperao

Goles Goles

 • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Desesperao va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 Sergio Vilallonga va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
 • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Ragnar Remøyholm va incrementar l'avantatge de Desesperao amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

 • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jacinto João Rosa Jesus va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Víctor Gana va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
 • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Desesperao ho intentava per la dreta per mitjà de Jaime Checa, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
 • 230 Minuto 40 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jacinto João Rosa Jesus, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
 • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Jesús Coca va entorpir al marcador d'en Víctor Gana per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
 • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El jugador local Aaron Miquel per poc que no incrementa el marcador al minut 72. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gautier Burgevin va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
 • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Desesperao sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jacinto João Rosa Jesus, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 82 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
 • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Víctor Manuel Yuste una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Gautier Burgevin va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Borocity

Goles Goles

 • 150 Minuto 61 (Gol de falta): Al minut 61, Denis Tejkal va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera Borocity tornava a recuperar la confiança amb un 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

 • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Jordi Alba va fer una jugada per la banda esquerra, però Odón Saavedra Quijano va aturar el seu xut.
 • 286 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 38, el Borocity estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Jordi Alba va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
 • 253 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Jordi Alba quasi redueix la diferència al marcador al minut 42, però una gran estirada d'en Odón Saavedra Quijano va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.