Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Actualizaciones en curso. 4 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borocity (772311) - Desesperao (125731) » 692076300: T69/J6/VI

Liga 692076300 Información oficial sobre el partido 692076300 en Hattrick

14.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 6 / VI.763 (15081)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Borocity Alineación oficial del equipo 'Borocity' en el partido 2 - 1 Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido
0 - 1 Eduard Toderel (23')
Joaquín Fernández Navarrete (33') 1 - 1
Leopoldo Oliveira Godinho (60') 2 - 1
Borocity Alineación oficial del equipo 'Borocity' en el partido 2 - 1 Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Borocity Alineación oficial del equipo 'Borocity' en el partido 1 - 1 Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,7 % 8,9 % 68,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borocity

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Joaquín Fernández Navarrete va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 33.
  • 143 Minuto 60 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Borocity va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Leopoldo Oliveira Godinho, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 1 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Nel Prados no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Leopoldo Oliveira Godinho estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Desesperao

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 23, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Eduard Toderel es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nel Prados ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 209 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Jaime Checa van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Daniel Clavijo Pérez a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Sergio Vilallonga va estar a punt de posar per davant a Desesperao amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gautier Burgevin va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Desesperao que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Aaron Miquel, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Sergio Vilallonga va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Sergio Vilallonga va fer una jugada per la banda esquerra, però Gautier Burgevin va aturar el seu xut.