Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cibeux FC (310960) - Atlético de Ceiróns (774873) » 692074787: T69/J5/VI

Liga 692074787 Información oficial sobre el partido 692074787 en Hattrick

07.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / VI.736 (15054)

Cibeux FC Alineación oficial del equipo 'Cibeux FC' en el partido 3 - 1 Atlético de Ceiróns Alineación oficial del equipo 'Atlético de Ceiróns' en el partido
0 - 1 Julio Ganboarena (11')
Jaume Batllori (28') 1 - 1
Andoni Ayneto (49') 2 - 1
Gorecho Cuíñas (56') 3 - 1
Cibeux FC Alineación oficial del equipo 'Cibeux FC' en el partido 3 - 1 Atlético de Ceiróns Alineación oficial del equipo 'Atlético de Ceiróns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cibeux FC Alineación oficial del equipo 'Cibeux FC' en el partido 3 - 0 Atlético de Ceiróns Alineación oficial del equipo 'Atlético de Ceiróns' en el partido
Tiene un resultado normal 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cibeux FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Cibeux van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jaume Batllori va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Cibeux contenien la respiració mentre en Andoni Ayneto s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gorecho Cuíñas es va introduir dins la defensa central al minut 56, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Andoni Ayneto va estar a punt d'empatar per a Cibeux quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Toño Muriel va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Cibeux va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Antonio Barroso ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Amb 34 minuts disputats, Prospèr Pellicer gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Toño Muriel va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Gorecho Cuíñas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cibeux se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Xavier Sangrà una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 53, però una magnífica aturada de Toño Muriel va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El Cibeux ho intentava per la dreta per mitjà de Xavier Sangrà, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Atlético de Ceiróns

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador de Atlético Julio Ganboarena va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 11 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlético va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Julio Ganboarena, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 216 Minuto 59 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Julio Ganboarena va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 59, i va passar la pilota a Albanos Calgaro, però aquest no va encertar a marcar.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): El Atlético va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 68, però en Marcel de Vinyals va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.