Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.C.R.D. Can Cervera (1371115) - ilunberri (1416220) » 692071627: T69/J13/VI

Liga 692071627 Información oficial sobre el partido 692071627 en Hattrick

02.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 13 / VI.679 (14997)

UCRD Can Cervera Alineación oficial del equipo 'UCRD Can Cervera' en el partido 4 - 1 FCBayern de Madrid Alineación oficial del equipo 'FCBayern de Madrid' en el partido
0 - 1 Gregers Miller (3')
Lourenço Conceição Santos (40') 1 - 1
Dániel Lanszki (54') 2 - 1
Lourenço Conceição Santos (70') 3 - 1
Filipe Manuel Ribeiro Brito (79') 4 - 1
UCRD Can Cervera Alineación oficial del equipo 'UCRD Can Cervera' en el partido 4 - 1 FCBayern de Madrid Alineación oficial del equipo 'FCBayern de Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UCRD Can Cervera Alineación oficial del equipo 'UCRD Can Cervera' en el partido 3 - 1 FCBayern de Madrid Alineación oficial del equipo 'FCBayern de Madrid' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UCRD Can Cervera

Goles Goles

  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Després de 40 minuts de partit, Lourenço Conceição Santos igualava per CC en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): El jugador Dániel Lanszki de CC, després de 54 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Lourenço Conceição Santos, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a CC.
  • 130 Minuto 79 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Filipe Manuel Ribeiro Brito va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 79 el resultat passava a ser de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Diego Salvador quasi marca en una jugada assajada de córner que Tuomas Kaurahalme havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Lourenço Conceição Santos va estar a punt de marcar al minut 29 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a CC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Lourenço Conceição Santos, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Tuomas Kaurahalme una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 74, però una magnífica aturada de Claudio Dibelius va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Georgi Ganchev de CC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FCBayern de Madrid

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Al minut 3 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Gregers Miller que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Per Martinsen de FCB va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 27 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 235 Minuto 75 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Gregers Miller de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Gregers Miller ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bartek Karaszkiewicz de FCB es va guanyar la targeta groga merescudament.