Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kelin (488536) - Real yrus balompié (1417826) » 692071172: T69/J12/VI

Liga 692071172 Información oficial sobre el partido 692071172 en Hattrick

25.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / VI.671 (14989)

Kelin Alineación oficial del equipo 'Kelin' en el partido 3 - 2 Real yrus balompié Alineación oficial del equipo 'Real yrus balompié' en el partido
Pep Lluís Llovet (9') 1 - 0
1 - 1 Mark Gade (30')
Marcus Kristal (32') 2 - 1
2 - 2 Igors Bunte (33')
Waldemar Radek (80') 3 - 2
Kelin Alineación oficial del equipo 'Kelin' en el partido 3 - 2 Real yrus balompié Alineación oficial del equipo 'Real yrus balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kelin Alineación oficial del equipo 'Kelin' en el partido 2 - 1 Real yrus balompié Alineación oficial del equipo 'Real yrus balompié' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kelin

Goles Goles

  • 140 Minuto 9 (Gol de contra de falta): El contraatac de Kelin va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Pep Lluís Llovet va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Kelin van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marcus Kristal va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Kelin sabia com jugar al contraatac, i al minut 80, Waldemar Radek va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Vitiza Landeiro va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Matteo Antoniani. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 36 per blocar una centrada d'en Vitiza Landeiro va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Kelin.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Kelin va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 56 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Abdelmouhaïmine Hiat ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Vitiza Landeiro, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Real yrus balompié

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Mark Gade per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Igors Bunte que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 6 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Omar Yazami va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Omar Yazami de Yrus, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Egidio Caprari, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 62 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, un refús desafortunat de Josef Bänz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Egidio Caprari no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mark Gade de Yrus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miel Breukers de Yrus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.