Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torpedo Grullita (990053) - DRMTeam (1598927) » 692069009: T69/J3/VI

Liga 692069009 Información oficial sobre el partido 692069009 en Hattrick

23.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / VI.633 (14951)

Torpedo Grullita Alineación oficial del equipo 'Torpedo Grullita' en el partido 1 - 1 DRMTeam Alineación oficial del equipo 'DRMTeam' en el partido
Aitor Ortiz Moreno (24') 1 - 0
1 - 1 Juan Carlos Camariñas (87')
Torpedo Grullita Alineación oficial del equipo 'Torpedo Grullita' en el partido 1 - 1 DRMTeam Alineación oficial del equipo 'DRMTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torpedo Grullita Alineación oficial del equipo 'Torpedo Grullita' en el partido 3 - 1 DRMTeam Alineación oficial del equipo 'DRMTeam' en el partido
Tiene mala suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torpedo Grullita

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Grullita va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 24 Aitor Ortiz Moreno va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a Grullita per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jon Gotzon Albibu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Melchior Pohndorff es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Bruno Giordanengo al minut 34 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Antonio Lasagni va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Joan Vilarrodà, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 71 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 71 podia haver acabat en gol, però Bruno Giordanengo va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Antonio Lasagni gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bruno Giordanengo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

DRMTeam

Goles Goles

  • 163 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 87 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Juan Carlos Camariñas.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): DRMTeam van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 21, però el xut de Isidoro Venegas des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Valius Galnius estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Johan Bremgartner, als 25 minuts, va fallar per ben poc.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Marek Hechenblaikner quasi aconsegueix empatar per DRMTeam al minut 27, però Malcolm Burrow va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de DRMTeam, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Simon Flohrs va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Arnaldo Luengas va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 84 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Marek Hechenblaikner, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Juan Carlos Camariñas va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 88, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Malcolm Burrow va aconseguir desviar el seu xut a córner.