Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lanzarote Fighters (1339152) - Campa Team (48943) » 692063673: T69/J13/VI

Liga 692063673 Información oficial sobre el partido 692063673 en Hattrick

02.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 13 / VI.537 (14855)

Lanzarote Fighters Alineación oficial del equipo 'Lanzarote Fighters' en el partido 4 - 1 Jabalíes Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Jabalíes Athletic Club' en el partido
Hernán Cienfuegos (20') 1 - 0
Janiek Schoors (28') 2 - 0
Janiek Schoors (62') 3 - 0
3 - 1 Andreu Grau (64')
Eliser Cuadra (89') 4 - 1
Lanzarote Fighters Alineación oficial del equipo 'Lanzarote Fighters' en el partido 4 - 1 Jabalíes Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Jabalíes Athletic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lanzarote Fighters Alineación oficial del equipo 'Lanzarote Fighters' en el partido 2 - 1 Jabalíes Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Jabalíes Athletic Club' en el partido
Tiene suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lanzarote Fighters

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Lanzarote va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 20 Hernán Cienfuegos va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Janiek Schoors es va introduir dins la defensa central al minut 28, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Janiek Schoors, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Lanzarote.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Eliser Cuadra, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El Lanzarote ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Carlos Montenegro, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Samuel Rouchy. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Eliser Cuadra una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 74, però una magnífica aturada de Korkut Ziver va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Jabalíes Athletic Club

Goles Goles

  • 190 Minuto 64 (Gol de falta): En Andreu Grau conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 3-1

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Bogdan Winnicki va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 64 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Andreu Grau amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Xavier Halstead la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Jabalíes havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 290 Minuto 75 (Ocasión de falta): En Andreu Grau s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andreu Grau.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Gendule Arraztoa de Jabalíes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.