Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Ilerda (439856) - Wolves Indomables (47829) » 692062190: T69/J6/VI

Liga 692062190 Información oficial sobre el partido 692062190 en Hattrick

14.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 6 / VI.511 (14829)

UD Ilerda Alineación oficial del equipo 'UD Ilerda' en el partido 0 - 2 Wolves Indomables Alineación oficial del equipo 'Wolves Indomables' en el partido
0 - 1 Óscar Eresma (40')
0 - 2 Carlos Marín Martínez (43')
UD Ilerda Alineación oficial del equipo 'UD Ilerda' en el partido 0 - 2 Wolves Indomables Alineación oficial del equipo 'Wolves Indomables' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
UD Ilerda Alineación oficial del equipo 'UD Ilerda' en el partido 1 - 4 Wolves Indomables Alineación oficial del equipo 'Wolves Indomables' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Ilerda

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Toshe Jancev de Ilerda va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 58 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Yohann Gomes s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Wolves Indomables

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Passats 40 minuts de partit, WOLVES es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Óscar Eresma es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Carlos Marín Martínez de WOLVES va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 43. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): WOLVES va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pablo Dolorde va desviar el xut final de Carlos Marín Martínez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): WOLVES va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan Kemal Krdžalić va quedar-se sol davant el porter Pablo Dolorde, però aquest va poder aturar el xut.
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Gabri Dilmé va fer al minut 42 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Raik Clements, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Roly Croes va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Kemal Krdžalić va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jan-Joep van der Brand. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Gabri Dilmé de WOLVES va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.