Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aiblis F. C. (1581249) - UE Catalana (48409) » 692061486: T69/J12/VI

Liga 692061486 Información oficial sobre el partido 692061486 en Hattrick

25.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / VI.498 (14816)

Aiblis F. C. Alineación oficial del equipo 'Aiblis F. C.' en el partido 0 - 4 UE Catalana Alineación oficial del equipo 'UE Catalana' en el partido
0 - 1 Paweł Ciechański (24')
0 - 2 Johnny Beek (55')
0 - 3 Keykavous Eslami Masrour (74')
0 - 4 Dieter 'Kaiser' Wurmer (82')
Aiblis F. C. Alineación oficial del equipo 'Aiblis F. C.' en el partido 0 - 4 UE Catalana Alineación oficial del equipo 'UE Catalana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Aiblis F. C. Alineación oficial del equipo 'Aiblis F. C.' en el partido 2 - 3 UE Catalana Alineación oficial del equipo 'UE Catalana' en el partido
Tiene mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,7 % 75,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aiblis F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jesús Sansó va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Jyrki Koisti va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aiblis se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Bolesław Badaczewski va estar a punt d'empatar per a Aiblis quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Urkoi Agirregomezkorta va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Bolesław Badaczewski de Aiblis va intentar batre la porteria rival al minut 52 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Bolesław Badaczewski va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Adam Brüniger va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jyrki Koisti va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, Bolesław Badaczewski de Aiblis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

UE Catalana

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 24, quan Paweł Ciechański va posar els visitants UECatalana per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 143 Minuto 55 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de UECatalana va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Johnny Beek, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 74, UECatalana va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Keykavous Eslami Masrour.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Dieter 'Kaiser' Wurmer de UECatalana va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Randi Veider de UECatalana, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 219 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Mario Gazziero va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Amadeusz Iwańczak, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.