Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PUERTO_VELEZ (1366155) - UND Andalucía (994702) » 692058975: T69/J14/VI

Liga 692058975 Información oficial sobre el partido 692058975 en Hattrick

09.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 14 / VI.453 (14771)

PUERTO_VELEZ Alineación oficial del equipo 'PUERTO_VELEZ' en el partido 1 - 1 Atletico Javaly Alineación oficial del equipo 'Atletico Javaly' en el partido
0 - 1 Kai Schwegler (13')
Octavio Damico (28') 1 - 1
PUERTO_VELEZ Alineación oficial del equipo 'PUERTO_VELEZ' en el partido 1 - 1 Atletico Javaly Alineación oficial del equipo 'Atletico Javaly' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PUERTO_VELEZ Alineación oficial del equipo 'PUERTO_VELEZ' en el partido 2 - 0 Atletico Javaly Alineación oficial del equipo 'Atletico Javaly' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PUERTO_VELEZ

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els jugadors del PUERTO_VELEZ amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 28, deixant Octavio Damico en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Cibrán do Carballiño va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PUERTO_VELEZ se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): El PUERTO_VELEZ va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Caetano Tielas la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vassilis Rodopoulos va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Cibrán do Carballiño del PUERTO_VELEZ ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Atletico Javaly

Goles Goles

  • 142 Minuto 13 (Gol de contra por la izquierda): Kai Schwegler va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Atletico i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Atletico va anar a parar a la dreta de l'atac on en William Zielhuis, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kai Schwegler.