Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Albem (1367323) - Athletik (48585) » 692058700: T69/J2/VI

Liga 692058700 Información oficial sobre el partido 692058700 en Hattrick

16.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 2 / VI.449 (14767)

F.C Albem Alineación oficial del equipo 'F.C Albem' en el partido 4 - 0 Athletik Alineación oficial del equipo 'Athletik' en el partido
Thales Novaes (25') 1 - 0
Danilo Predić (27') 2 - 0
Ricardo Costales (61') 3 - 0
Manolios Sarafis (87') 4 - 0
F.C Albem Alineación oficial del equipo 'F.C Albem' en el partido 4 - 0 Athletik Alineación oficial del equipo 'Athletik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C Albem Alineación oficial del equipo 'F.C Albem' en el partido 5 - 0 Athletik Alineación oficial del equipo 'Athletik' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Albem

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Albem va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 25 Thales Novaes va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Albem va aconseguir el 2 - 0 quan Danilo Predić va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Albem van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ricardo Costales va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 87 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Albem al minut 87, que va llançar ajustat al pal en Manolios Sarafis. 4 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Albem per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mircea-Nicolae Căstăian, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 209 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Thales Novaes van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Alex Caterina a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Raúl Oscar Kogan de Albem va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): 熊 (Xiong) 昉华 (Fanghua) una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Galder Solaurren va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Danilo Predić gairebé va marcar per a Albem des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Raúl Oscar Kogan. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Thales Novaes de Albem va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Danilo Predić es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Athletik

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Milan Šereda va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Milan Šereda.