Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guatximfroms United (801512) - Moralo Cp (992325) » 692057005: T69/J11/VI

Liga 692057005 Información oficial sobre el partido 692057005 en Hattrick

18.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / VI.418 (14736)

Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido 6 - 1 Moralo Cp Alineación oficial del equipo 'Moralo Cp' en el partido
Rubén Oriol Gordo (21') 1 - 0
Fryderyk Milarski (23') 2 - 0
Osián Magariños (25') 3 - 0
Ronald Hermann (27') 4 - 0
Osián Magariños (57') 5 - 0
5 - 1 Orlando van Tulder (67')
Ronald Hermann (80') 6 - 1
Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido 6 - 1 Moralo Cp Alineación oficial del equipo 'Moralo Cp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido 8 - 1 Moralo Cp Alineación oficial del equipo 'Moralo Cp' en el partido
Tiene mala suerte 7.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guatximfroms United

Goles Goles

  • 143 Minuto 21 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Guatximfroms va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Rubén Oriol Gordo, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Guatximfroms va aconseguir el 2 - 0 quan Fryderyk Milarski va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MCP. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Osián Magariños la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Guatximfroms es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 25.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ronald Hermann es va introduir dins la defensa central al minut 27, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Osián Magariños va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Guatximfroms va augmentar la diferència quan Ronald Hermann no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Fryderyk Milarski! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José María Bisbal va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Ari-Petteri Saarikoski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ari-Petteri Saarikoski al minut 53 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ronald Hermann va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Leonhard Stoeger de Guatximfroms es va guanyar la targeta groga merescudament.

Moralo Cp

Goles Goles

  • 151 Minuto 67 (Gol por el centro): Un mica després, Orlando van Tulder de MCP va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 2 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Miho Krizmanić va intentar anar-se'n per velocitat al minut 2 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): August Banik va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 20, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ettore Busatta va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): MCP va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 78, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Orlando van Tulder.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Costin Parasca de MCP va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.