Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rasta CF (125558) - Andamiajes Galocha FC (124291) » 692053208: T69/J1/VI

Liga 692053208 Información oficial sobre el partido 692053208 en Hattrick

09.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / VI.351 (14669)

Rasta CF Alineación oficial del equipo 'Rasta CF' en el partido 1 - 2 Andamiajes Galocha FC Alineación oficial del equipo 'Andamiajes Galocha FC' en el partido
Luis De Aragón (22') 1 - 0
1 - 1 Pedro Guilleuma (38')
1 - 2 Pedro Guilleuma (71')
Rasta CF Alineación oficial del equipo 'Rasta CF' en el partido 1 - 2 Andamiajes Galocha FC Alineación oficial del equipo 'Andamiajes Galocha FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Rasta CF Alineación oficial del equipo 'Rasta CF' en el partido 5 - 1 Andamiajes Galocha FC Alineación oficial del equipo 'Andamiajes Galocha FC' en el partido
Es un cenizo 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rasta CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 22, el Rasta va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Luis De Aragón, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Koni Bleuer va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rasta.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El jugador local Anton Argint per poc que no incrementa el marcador al minut 33. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Nándor Szabó va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Anton Argint de Rasta va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Rasta va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Koni Bleuer en un 1 contra 1 amb el porter Nándor Szabó, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 290 Minuto 40 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Luis Zumaya era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 40. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Rasta va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 43 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Luis De Aragón ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Rasta va estar a punt de posar-se per davant al minut 48 però Koni Bleuer va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 es va veure una gran oportunitat per a Rasta per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Anton Argint, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Rasta va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Mārcis Blūmiņš la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Luis De Aragón va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 90 minuts, en Mārcis Blūmiņš no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Mārcis Blūmiņš de Rasta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Andamiajes Galocha FC

Goles Goles

  • 164 Minuto 38 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 38 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Andamiajes. Pedro Guilleuma el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 174 Minuto 71 (Gol de penalti): Andamiajes va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Pedro Guilleuma va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Eusebio Espinar va entorpir al marcador d'en Helwig Allerding per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Àngel Adern va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Maciel Fernandes rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 de partit, Eduardo Fontdemora quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.