Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stormclaws (125652) - Real Betis Ma (1416819) » 692052747: T69/J11/VI

Liga 692052747 Información oficial sobre el partido 692052747 en Hattrick

18.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / VI.342 (14660)

Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido 4 - 1 Real Betis Ma Alineación oficial del equipo 'Real Betis Ma' en el partido
Raúl Canellas (16') 1 - 0
Raúl Canellas (44') 2 - 0
Raúl Canellas (61') 3 - 0
3 - 1 Eugeniusz Knopik (64')
Jędrzej Szczurkowski (66') 4 - 1
Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido 4 - 1 Real Betis Ma Alineación oficial del equipo 'Real Betis Ma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido 0 - 1 Real Betis Ma Alineación oficial del equipo 'Real Betis Ma' en el partido
Tiene mucha potra 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stormclaws

Goles Goles

  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): El Stormclaws era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Raúl Canellas va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Stormclaws va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Raúl Canellas, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.
  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): Raúl Canellas va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Stormclaws, al minut 61. El marcador va canviar a 3 - 0.
  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): Stormclaws sabia com jugar al contraatac, i al minut 66, Jędrzej Szczurkowski va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Götz Falko Gruendl va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Bogdan Chiţulescu rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Stormclaws va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Raúl Canellas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jèp Picas de Stormclaws la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Real Betis Ma

Goles Goles

  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Stormclaws. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Eugeniusz Knopik la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Betis es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Andreas Grønbæk va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 2. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 de partit, Auger Marsà quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 215 Minuto 14 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Andreas Grønbæk va intentar anar-se'n per velocitat al minut 14 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 225 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Eugeniusz Knopik gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Eugeniusz Knopik va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 254 Minuto 65 (Ocasión de penalti): L'àrbitre assistent va cridar l'atenció de l'àrbitre per avisar-lo d'un penal. "No em fotis Rafa!" va esclatar l'àrbitre. "Penal de qui?!". El penal era a favor de Betis i el va llençar en Andreas Grønbæk, però el va fallar.