Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los Aidens (313204) - The Fishing Team (1364994) » 692052294: T69/J10/VI

Liga 692052294 Información oficial sobre el partido 692052294 en Hattrick

11.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / VI.334 (14652)

Musa Lee F.C. Alineación oficial del equipo 'Musa Lee F.C.' en el partido 0 - 1 The Fishing Team Alineación oficial del equipo 'The Fishing Team' en el partido
0 - 1 Yuriy Zemlyakov (24')
Musa Lee F.C. Alineación oficial del equipo 'Musa Lee F.C.' en el partido 0 - 1 The Fishing Team Alineación oficial del equipo 'The Fishing Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Musa Lee F.C. Alineación oficial del equipo 'Musa Lee F.C.' en el partido 2 - 1 The Fishing Team Alineación oficial del equipo 'The Fishing Team' en el partido
Tiene mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Musa Lee F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a Musa per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Björn Höckert, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 216 Minuto 18 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Björn Höckert va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Reiner Praest, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 33 minuts, en Alvaro Sambuceti no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 214 Minuto 60 (Ocasión de penalti): Laureano Celdran va errar un penal al minut 60 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 210 Minuto 67 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Laureano Celdran quasi empata el partit per a Musa, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Reiner Praest va estar a punt de marcar al minut 89 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Musa Laureano Celdran quasi va assolir l'empat al minut 89 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Crisólogo Pulian de Musa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Elísio Fonseca de Musa es va guanyar la targeta groga merescudament.

The Fishing Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Yuriy Zemlyakov quedar desmarcat i marcar per a Fishing al minut 24. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Fishing que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Yuriy Zemlyakov, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Zacaries Rusiñol de Fishing va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 27 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Isaac Yongo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nicolas Vilstrup, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Serafim Pronto de Fishing va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.