Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VOLIM_TE (48356) - St.Casablanca (994539) » 692051222: T69/J9/VI

Liga 692051222 Información oficial sobre el partido 692051222 en Hattrick

04.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 9 / VI.315 (14633)

VOLIM_TE Alineación oficial del equipo 'VOLIM_TE' en el partido 2 - 2 St.Casablanca Alineación oficial del equipo 'St.Casablanca' en el partido
0 - 1 Cédric Billet (23')
Fernando Campra (35') 1 - 1
François Jollet (61') 2 - 1
2 - 2 Jorge Morales (75')
VOLIM_TE Alineación oficial del equipo 'VOLIM_TE' en el partido 2 - 2 St.Casablanca Alineación oficial del equipo 'St.Casablanca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
VOLIM_TE Alineación oficial del equipo 'VOLIM_TE' en el partido 3 - 2 St.Casablanca Alineación oficial del equipo 'St.Casablanca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,7 % 16,1 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VOLIM_TE

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Fernando Campra va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. VOLIM_TE empatava el partit, 1 a 1, al minut 35.
  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Corria el minut 61 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de François Jollet, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a VOLIM_TE per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per François Jollet, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Alberto Ramírez va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eloi Llort va estar a punt d'avançar els locals al minut 50 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 77 per blocar una centrada d'en Fernando Campra va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de VOLIM_TE.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Gabriel Morán Cabrera va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de VOLIM_TE se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89, Manuel Guzmán Hornos arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julio Fuentes de VOLIM_TE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eloi Llort de VOLIM_TE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Eloi Llort va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

St.Casablanca

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): En Cédric Billet donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 23 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 75 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Jorge Morales de St.Casablanca marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): En Luca Manupelli va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, el St.Casablanca va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Asmil Selawi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Luca Manupelli va marcar al minut 36 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.