Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

estrostes f. c. (796173) - Leroy Collins Team (30531) » 692051096: T69/J5/VI

Liga 692051096 Información oficial sobre el partido 692051096 en Hattrick

07.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / VI.313 (14631)

estrostes f. c. Alineación oficial del equipo 'estrostes f. c.' en el partido 4 - 0 Hospy Black Boyz FC Alineación oficial del equipo 'Hospy Black Boyz FC' en el partido
Juliusz Łagoda (20') 1 - 0
Mahmood Jabir Al-Salmy (29') 2 - 0
Juliusz Łagoda (51') 3 - 0
Mahmood Jabir Al-Salmy (89') 4 - 0
estrostes f. c. Alineación oficial del equipo 'estrostes f. c.' en el partido 4 - 0 Hospy Black Boyz FC Alineación oficial del equipo 'Hospy Black Boyz FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
estrostes f. c. Alineación oficial del equipo 'estrostes f. c.' en el partido 7 - 0 Hospy Black Boyz FC Alineación oficial del equipo 'Hospy Black Boyz FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

estrostes f. c.

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Passats 20 minuts, Juliusz Łagoda, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. estrostes es posava per davant!
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Mahmood Jabir Al-Salmy va incrementar l'avantatge de estrostes amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): estrostes va augmentar la diferència quan Juliusz Łagoda no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Mahmood Jabir Al-Salmy va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 89 el resultat passava a ser de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): estrostes va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Juliusz Łagoda va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 25 quan Juliusz Łagoda de estrostes gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 235 Minuto 40 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Juliusz Łagoda va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 234 Minuto 41 (Ocasión de penalti): En Mahmood Jabir Al-Salmy va llançar un penal al minut 41. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Dündar Yurttaşer gairebé va marcar per a estrostes des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Wilhelm Hachorek, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Angelo Totaro va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dündar Yurttaşer de estrostes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Juliusz Łagoda de estrostes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Christian Da Silva de estrostes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Hospy Black Boyz FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del HBlackBoz sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jan Björkas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.