Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CP Cacereño (795539) - Rapido Irun-Venta de Baños (310100) » 692047921: T69/J9/VI

Liga 692047921 Información oficial sobre el partido 692047921 en Hattrick

04.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 9 / VI.256 (14574)

CP Cacereño Alineación oficial del equipo 'CP Cacereño' en el partido 3 - 0 Rapido Irun-Venta de Baños Alineación oficial del equipo 'Rapido Irun-Venta de Baños' en el partido
Derek Kwebeman (11') 1 - 0
Pär Larsson (13') 2 - 0
Paco Martínez Valle (71') 3 - 0
CP Cacereño Alineación oficial del equipo 'CP Cacereño' en el partido 3 - 0 Rapido Irun-Venta de Baños Alineación oficial del equipo 'Rapido Irun-Venta de Baños' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CP Cacereño Alineación oficial del equipo 'CP Cacereño' en el partido 3 - 0 Rapido Irun-Venta de Baños Alineación oficial del equipo 'Rapido Irun-Venta de Baños' en el partido
Tiene un resultado normal 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CP Cacereño

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Passats 11 minuts, Derek Kwebeman, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Cacereño es posava per davant!
  • 133 Minuto 13 (Gol por la derecha): Pär Larsson va incrementar l'avantatge de Cacereño amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 139 Minuto 71 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Paco Martínez Valle va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Svante Törnen per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 3 - 0

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): El jugador local Paco Martínez Valle per poc que no incrementa el marcador al minut 17. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Haitz Zirarra va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Cacereño ho intentava per la dreta per mitjà de Derek Kwebeman, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 34 quan Anthony Simpson de Cacereño gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Patrick MacCarroll. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Paco Martínez Valle gairebé va marcar per a Cacereño des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Paco Martínez Valle va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Cuchulainn Berkery de Cacereño va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Rapido Irun-Venta de Baños

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Svante Törnen va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Fran Gallach no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Irun-Venta van seguir progressant per la banda dreta. Ingo Preier va tenir la seva oportunitat al minut 89, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.