Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Real Madrid (312100) - Arteixo FC (779553) » 692046164: T69/J4/VI

Liga 692046164 Información oficial sobre el partido 692046164 en Hattrick

30.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 4 / VI.225 (14543)

F.C. Real Madrid Alineación oficial del equipo 'F.C. Real Madrid' en el partido 2 - 1 Arteixo FC Alineación oficial del equipo 'Arteixo FC' en el partido
Àngel Puigbonet (8') 1 - 0
1 - 1 Vũ Trung Quýnh (17')
Naser Safatli (80') 2 - 1
F.C. Real Madrid Alineación oficial del equipo 'F.C. Real Madrid' en el partido 2 - 1 Arteixo FC Alineación oficial del equipo 'Arteixo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Real Madrid Alineación oficial del equipo 'F.C. Real Madrid' en el partido 1 - 2 Arteixo FC Alineación oficial del equipo 'Arteixo FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,5 % 45,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Real Madrid

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 els aficionats van embogir quan en Àngel Puigbonet va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de RMCF.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els seguidors del RMCF contenien la respiració mentre en Naser Safatli s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Sergi Ornosa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RMCF se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Krispin Belastegi del RMCF ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alexis Marzoa va estar a punt d'acabar en gol al minut 66, però el porter visitant Gabriel Micuţ va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Arteixo FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 17 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 17. L'anotador per Arteixo va ser Vũ Trung Quýnh, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Nils Zwermann va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Xisco Benavent, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Gustav Zirn de Arteixo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 72, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Adolfo Cavaleri va rebre molts aplaudiments. Al minut 78 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Jonathan Orleans va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nikolasz Rozsnyai de Arteixo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.