Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Villarato (992956) - roots reggae (487106) » 692044626: T69/J11/VI

Liga 692044626 Información oficial sobre el partido 692044626 en Hattrick

18.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / VI.197 (14515)

F.C. Villarato Alineación oficial del equipo 'F.C. Villarato' en el partido 3 - 2 roots reggae Alineación oficial del equipo 'roots reggae' en el partido
Gerardo Anillo (10') 1 - 0
1 - 1 Galdor Nájera Gómez (34')
1 - 2 Paulo Entralgo (42')
Carlos Calleja (64') 2 - 2
Carlos Calleja (79') 3 - 2
F.C. Villarato Alineación oficial del equipo 'F.C. Villarato' en el partido 3 - 2 roots reggae Alineación oficial del equipo 'roots reggae' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Villarato Alineación oficial del equipo 'F.C. Villarato' en el partido 2 - 0 roots reggae Alineación oficial del equipo 'roots reggae' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Villarato

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador Gerardo Anillo de Villarato, després de 10 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Carlos Calleja va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Carlos Calleja de Villarato aconseguir un gol al minut 79 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ervín Ferik al minut 29 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ricardo Calbetón va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Passaven 33 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Miguel Torrecilla va rematar alt.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Gerardo Anillo va entorpir al marcador d'en Miguel Torrecilla per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41, Xavi Ribalta arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gerardo Anillo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

roots reggae

Goles Goles

  • 186 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de reggae amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Galdor Nájera Gómez, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de reggae van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Paulo Entralgo.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de reggae a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Paulus Stips va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de reggae va anar a parar a la dreta de l'atac on en Enrique Villazán, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 60 (Tarjeta roja directa): Al minut 60 en 郭 (Guo) 广明 (Guangming) va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.