Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Liverpool de Madrid (992315) - Arosa Celtics CF (125768) » 692042840: T69/J13/VI

Liga 692042840 Información oficial sobre el partido 692042840 en Hattrick

02.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 13 / VI.165 (14483)

Real Liverpool de Madrid Alineación oficial del equipo 'Real Liverpool de Madrid' en el partido 0 - 0 Arosa Celtics CF Alineación oficial del equipo 'Arosa Celtics CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Liverpool de Madrid Alineación oficial del equipo 'Real Liverpool de Madrid' en el partido 2 - 0 Arosa Celtics CF Alineación oficial del equipo 'Arosa Celtics CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Liverpool de Madrid

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos Piña va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Ilari Agirregomozkorta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Francesco Ciaramidaro del Liverpool ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 38 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Liverpool va ser a punt de marcar al minut 38, quan el seu jugador Shimeket Attram va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Liverpool van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Shimeket Attram, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 235 Minuto 77 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Adrián Olano, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Arosa Celtics CF

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El Arosa va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Stanley Kgogobi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Arosa van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Felipe Suárez va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Arosa van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 76, però el xut de Zoubaïr Meryana des de l'esquerra va sortir desviat.