Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

anisrupe f.c. (1600434) - AT. Chirri (1578482) » 692040446: T69/J2/VI

Liga 692040446 Información oficial sobre el partido 692040446 en Hattrick

16.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 2 / VI.123 (14441)

anisrupe f.c. Alineación oficial del equipo 'anisrupe f.c.' en el partido 3 - 4 AT. Chirri Alineación oficial del equipo 'AT. Chirri' en el partido
Hakan Erkan (11') 1 - 0
Bogdan Kubisiak (25') 2 - 0
2 - 1 Jesús Zigüenza (28')
2 - 2 Wenzel Doppelfeldt (40')
2 - 3 József Lisztes (68')
Dominik Marynowski (79') 3 - 3
3 - 4 József Lisztes (90')
anisrupe f.c. Alineación oficial del equipo 'anisrupe f.c.' en el partido 3 - 4 AT. Chirri Alineación oficial del equipo 'AT. Chirri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
anisrupe f.c. Alineación oficial del equipo 'anisrupe f.c.' en el partido 0 - 5 AT. Chirri Alineación oficial del equipo 'AT. Chirri' en el partido
Tiene bastante suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

anisrupe f.c.

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Corria el minut 11 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Hakan Erkan, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 108 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 25, en Norberto Antonio Mosce la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Bogdan Kubisiak que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 114 Minuto 79 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 79. Dominik Marynowski, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 3 - 3 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El anisrupe ho intentava per la dreta per mitjà de Yanni Scharff, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Tomo Selak va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 83 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Richard Krogh de anisrupe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

AT. Chirri

Goles Goles

  • 153 Minuto 28 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Jesús Zigüenza va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Chirri va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 28.
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Wenzel Doppelfeldt que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 174 Minuto 68 (Gol de penalti): Quan passaven 68 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Chirri. En József Lisztes va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 2 - 3.
  • 174 Minuto 90 (Gol de penalti): Al minut 90 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 3 - 4. József Lisztes va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 14 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Wenzel Doppelfeldt que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 215 Minuto 42 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Wenzel Doppelfeldt va rebre molts aplaudiments. Al minut 42 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 274 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en József Lisztes que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Tommaso Badii, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 81 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, un refús desafortunat de Topi Myllykangas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tommaso Badii no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En József Lisztes va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Zigüenza es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.