Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tarita CF (1371856) - Cordassa (311580) » 692040169: T69/J3/VI

Liga 692040169 Información oficial sobre el partido 692040169 en Hattrick

23.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / VI.118 (14436)

Tarita CF Alineación oficial del equipo 'Tarita CF' en el partido 3 - 0 Emochin CF Alineación oficial del equipo 'Emochin CF' en el partido
Erling Qvist (33') 1 - 0
Vincent Storgaard (38') 2 - 0
Gert-Jan Godart (39') 3 - 0
Tarita CF Alineación oficial del equipo 'Tarita CF' en el partido 3 - 0 Emochin CF Alineación oficial del equipo 'Emochin CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tarita CF Alineación oficial del equipo 'Tarita CF' en el partido 4 - 0 Emochin CF Alineación oficial del equipo 'Emochin CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarita CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Erling Qvist va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de TCF.
  • 130 Minuto 38 (Gol de falta): El gol de falta de Vincent Storgaard sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 38 i ampliar l'avantatge de TCF a 2 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gert-Jan Godart es va introduir dins la defensa central al minut 39, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mário Martins, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 12 per blocar una centrada d'en Louison Mendes va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de TCF.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): TCF van sortir al contraatac al minut 43, però Werner Harlander va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Passaven 69 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vincent Storgaard va rematar alt.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Vincent Storgaard, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Henri Michaelsen de TCF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Emochin CF

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Emochin va estar a punt d'empatar al 35 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Rafael Martínez Sáinz que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 253 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Emochin van seguir progressant per la banda dreta. Irwin Breckenheim va tenir la seva oportunitat al minut 41, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 215 Minuto 61 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Mark Boersma va rebre molts aplaudiments. Al minut 61 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 74 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Pentti Pöntynen amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Emochin va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 83, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Antti Pisilä.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Emochin va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Mark Boersma no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Mark Boersma de Emochin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.