Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Cabeçaos (1435570) - BallWars (1367395) » 692038454: T69/J8/VI

Liga 692038454 Información oficial sobre el partido 692038454 en Hattrick

28.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 8 / VI.87 (14405)

FC Cabeçaos Alineación oficial del equipo 'FC Cabeçaos' en el partido 4 - 1 BallWars Alineación oficial del equipo 'BallWars' en el partido
0 - 1 Filip Donca (6')
Fernando Coronas (20') 1 - 1
César Ballesteros (22') 2 - 1
Pablo Revuelta (47') 3 - 1
César Ballesteros (68') 4 - 1
FC Cabeçaos Alineación oficial del equipo 'FC Cabeçaos' en el partido 4 - 1 BallWars Alineación oficial del equipo 'BallWars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Cabeçaos Alineación oficial del equipo 'FC Cabeçaos' en el partido 4 - 1 BallWars Alineación oficial del equipo 'BallWars' en el partido
Tiene un resultado normal 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,0 % 0,8 % 11,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Cabeçaos

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): En Atanas Hristodorov entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Cabeçaos, un peu providencial d'en Fernando Coronas va situar el 1-1 al panell digital.
  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar César Ballesteros, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Cabeçaos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 22.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Pablo Revuelta va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Cabeçaos va aconseguir el 4 - 1 quan César Ballesteros va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alfonso Omeya va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Alfredo Arnal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Atanas Hristodorov va estar a punt d'empatar per a Cabeçaos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Alfredo Arnal va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El Cabeçaos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Fernando Coronas la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Alfonso Omeya va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Cabeçaos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 215 Minuto 51 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Ramón José La Serna quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El jugador local César Ballesteros per poc que no incrementa el marcador al minut 60. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alfredo Arnal va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

BallWars

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de BallWars eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 6, Filip Donca va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Eduardo Sapena quasi redueix la diferència al marcador al minut 48, però una gran estirada d'en Kalle Mikaelsson va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 82 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Gonzalo Navarro amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Armengol.