Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HC Bracelona (1435068) - AchiTeam (1370989) » 692037134: T69/J14/VI

Liga 692037134 Información oficial sobre el partido 692037134 en Hattrick

09.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 14 / VI.63 (14381)

HC Bracelona Alineación oficial del equipo 'HC Bracelona' en el partido 2 - 1 AchiTeam Alineación oficial del equipo 'AchiTeam' en el partido
Ernesto Atrian (9') 1 - 0
1 - 1 David Romero (20')
Petri Nybacka (41') 2 - 1
HC Bracelona Alineación oficial del equipo 'HC Bracelona' en el partido 2 - 1 AchiTeam Alineación oficial del equipo 'AchiTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
HC Bracelona Alineación oficial del equipo 'HC Bracelona' en el partido 5 - 0 AchiTeam Alineación oficial del equipo 'AchiTeam' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HC Bracelona

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Al minut 9 l'àrbitre va premiar Bracelona amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Ernesto Atrian va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Petri Nybacka va donar a Bracelona un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): El Bracelona ho intentava per la dreta per mitjà de Kamil Ferzan, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 207 Minuto 28 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bracelona va ser a punt de marcar al minut 28, quan el seu jugador Kamil Ferzan va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El jugador local Nicolas Granger per poc que no incrementa el marcador al minut 50. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Guillermo Teresa va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ernesto Atrian va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Petri Nybacka una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Guillermo Teresa va mantenir l'equip visitant dins del partit.

AchiTeam

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del AchiTeam van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en David Romero va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan Óscar Hombedeu va estar a punt de posar per davant a AchiTeam amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Tancrède Bernot va impedir un gol cantat.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip AchiTeam Jorge Espinosa quasi marca al minut 40 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Óscar Hombedeu l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramazan Bozlak de AchiTeam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.