Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jalkapallo (1462354) - GORRIS TEAM (314094) » 692036833: T69/J9/VI

Liga 692036833 Información oficial sobre el partido 692036833 en Hattrick

04.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 9 / VI.58 (14376)

Jalkapallo Alineación oficial del equipo 'Jalkapallo' en el partido 2 - 2 GORRIS TEAM Alineación oficial del equipo 'GORRIS TEAM' en el partido
0 - 1 Óscar José Merino (4')
0 - 2 Steve Schummer (22')
Drago Adensamer (29') 1 - 2
Ortzadar Ibarmendiburu (60') 2 - 2
Jalkapallo Alineación oficial del equipo 'Jalkapallo' en el partido 2 - 2 GORRIS TEAM Alineación oficial del equipo 'GORRIS TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jalkapallo Alineación oficial del equipo 'Jalkapallo' en el partido 1 - 0 GORRIS TEAM Alineación oficial del equipo 'GORRIS TEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jalkapallo

Goles Goles

  • 135 Minuto 29 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Drago Adensamer va demostrar la seva experiència quan al minut 29 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 2. És un murri!
  • 114 Minuto 60 (Gol de penalti): Jalkapallo va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Ortzadar Ibarmendiburu, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 7 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Ortzadar Ibarmendiburu quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Jalkapallo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Thomas Gurtschmann, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 239 Minuto 27 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Stewie Treacher va ridiculitzar a en Steve Schummer amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Thomas Gurtschmann de Jalkapallo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

GORRIS TEAM

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Jalkapallo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Óscar José Merino la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del GORRIS es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 4.
  • 180 Minuto 22 (Gol de falta): Passaven 22 minuts quan en Steve Schummer va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de GORRIS van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ramon Maria Arasa va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de GORRIS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Przemysław Ogonowski, però el porter rival va fer una gran aturada.