Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Serra F.C. (995488) - N.E.C.C. (1578106) » 692036714: T69/J7/VI

Liga 692036714 Información oficial sobre el partido 692036714 en Hattrick

21.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / VI.56 (14374)

Serra F.C. Alineación oficial del equipo 'Serra F.C.' en el partido 3 - 3 N.E.C.C. Alineación oficial del equipo 'N.E.C.C.' en el partido
0 - 1 Andrew Charles (25')
Arnulfs Liepiņš (39') 1 - 1
Pablo De Oro (57') 2 - 1
2 - 2 Adrian-Radu Necula (58')
2 - 3 Andrew Charles (78')
Sofanor Merlano (81') 3 - 3
Serra F.C. Alineación oficial del equipo 'Serra F.C.' en el partido 3 - 3 N.E.C.C. Alineación oficial del equipo 'N.E.C.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Serra F.C. Alineación oficial del equipo 'Serra F.C.' en el partido 5 - 1 N.E.C.C. Alineación oficial del equipo 'N.E.C.C.' en el partido
Tiene mala suerte 5.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Serra F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): En Miguel Bleda va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Arnulfs Liepiņš la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Pablo De Oro va donar a Serra un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 81, Sofanor Merlano de Serra empatava el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Guillermo Roa va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Serra.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Serra va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Guillermo Roa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Reimo Gugerell.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Guillermo Roa va estar a punt d'avançar els locals al minut 84 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

N.E.C.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): NECC sabia com jugar al contraatac, i al minut 25, Andrew Charles va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 163 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Adrian-Radu Necula que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Andrew Charles que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Al minut 5 de partit, Andrew Charles quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Rolf Burkhardt-Esser de NECC, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 16, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Andrew Charles, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Andrew Charles va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): George Magen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 37 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. NECC va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rolf Burkhardt-Esser de NECC es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iulian Dinescu de NECC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rolf Burkhardt-Esser es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.