Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico de Barajas (772465) - SD Caracoles (435774) » 692035928: T69/J7/VI

Liga 692035928 Información oficial sobre el partido 692035928 en Hattrick

21.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / VI.42 (14360)

Atletico de Barajas Alineación oficial del equipo 'Atletico de Barajas' en el partido 3 - 0 Capex Extremadura Alineación oficial del equipo 'Capex Extremadura' en el partido
Marcus Feldmann (23') 1 - 0
Antonio Toro Díaz (70') 2 - 0
Tom Emmerling (79') 3 - 0
Atletico de Barajas Alineación oficial del equipo 'Atletico de Barajas' en el partido 3 - 0 Capex Extremadura Alineación oficial del equipo 'Capex Extremadura' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Atletico de Barajas Alineación oficial del equipo 'Atletico de Barajas' en el partido 6 - 1 Capex Extremadura Alineación oficial del equipo 'Capex Extremadura' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Barajas

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Barajas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 23 Marcus Feldmann va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Antonio Toro Díaz va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 79 minuts quan Tom Emmerling va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 0 per a Barajas.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Andy Alpner va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Paul Diez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Andy Alpner va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Esteve 'Impredecible' Bel va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Víctor Reig va rematar alt.

Capex Extremadura

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Kültigin Asıf ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Extremadura va ser a punt de marcar al minut 22, quan el seu jugador Alejandro Pinto va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Extremadura va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Naum Kutsyi es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Lois Feijó va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Extremadura va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Lois Feijó no va poder controlar.