Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Parafernalia C.F. (1584725) - Arcos C. F. (309481) » 692033096: T69/J13/V

Liga 692033096 Información oficial sobre el partido 692033096 en Hattrick

02.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 13 / V.247 (5762)

Parafernalia C.F. Alineación oficial del equipo 'Parafernalia C.F.' en el partido 1 - 0 Arcos C. F. Alineación oficial del equipo 'Arcos C. F.' en el partido
Héctor Albiñana (76') 1 - 0
Parafernalia C.F. Alineación oficial del equipo 'Parafernalia C.F.' en el partido 1 - 0 Arcos C. F. Alineación oficial del equipo 'Arcos C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Parafernalia C.F. Alineación oficial del equipo 'Parafernalia C.F.' en el partido 1 - 1 Arcos C. F. Alineación oficial del equipo 'Arcos C. F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,0 % 33,8 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parafernalia C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): El jugador Héctor Albiñana de Peca es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rafael Cirarrueta va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en José Vicente Galdón! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Isaac Orfí va estar a punt d'acabar en gol al minut 50, però el porter visitant Ramón Igarzábal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Peca va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Abraham Paladella va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ramón Igarzábal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Cirarrueta de Peca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Arcos C. F.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 58 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Dwayne Collerson, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Peca, però Caín Pokorski no va poder encertar el xut.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Arcos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 62, quan Asen Filipov va quedar-se sol davant el porter Ripon Godharvi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Gunnar Rødsjø va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 68, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ripon Godharvi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Dwayne Collerson de Arcos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 75, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!