Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC orange united (314600) - Team Sport Iksakuety (124649) » 692033035: T69/J11/V

Liga 692033035 Información oficial sobre el partido 692033035 en Hattrick

18.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / V.246 (5761)

República Galáctica Alineación oficial del equipo 'República Galáctica' en el partido 0 - 0 Team Sport Iksakuety Alineación oficial del equipo 'Team Sport Iksakuety' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
República Galáctica Alineación oficial del equipo 'República Galáctica' en el partido 3 - 1 Team Sport Iksakuety Alineación oficial del equipo 'Team Sport Iksakuety' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,7 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

República Galáctica

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Sergio Tarín va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de República se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): República va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jaime Manzo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29, Máté Nagy arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Adolfo Liboni va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): República va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Bernard Pavlinović en un 1 contra 1 amb el porter Rodian Breşug, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): República per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 72, quan Bernard Pavlinović va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Team Sport Iksakuety

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Valciclei Camargo de Iksakuety, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 22, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 237 Minuto 53 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Danny van Dongen va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Christian Degenhard va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Es duien 67 minuts de partit jugats quan Valciclei Camargo va estar a punt de posar per davant a Iksakuety amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Guillermo Lama Chaves va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Carlos Montero Vargas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Guillermo Lama Chaves, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hugo Lima es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.