Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Taladrator United (1459125) - Leioazaleak F.T. (311399) » 692033006: T69/J5/V

Liga 692033006 Información oficial sobre el partido 692033006 en Hattrick

07.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / V.246 (5761)

Taladrator United Alineación oficial del equipo 'Taladrator United' en el partido 0 - 1 Leioazaleak F.T. Alineación oficial del equipo 'Leioazaleak F.T.' en el partido
0 - 1 Mikel 'Kapitaina' Aramburu (24')
Taladrator United Alineación oficial del equipo 'Taladrator United' en el partido 0 - 1 Leioazaleak F.T. Alineación oficial del equipo 'Leioazaleak F.T.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Taladrator United Alineación oficial del equipo 'Taladrator United' en el partido 4 - 0 Leioazaleak F.T. Alineación oficial del equipo 'Leioazaleak F.T.' en el partido
Es un cenizo 4.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taladrator United

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Taladrator va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pedro César Díez de Escoron va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ibon Barandiarán.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Taladrator per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Luis Estella va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Armando Wohnlich va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Taladrator va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Paolo Guazzarri ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Taladrator la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Jean-Louis Busin de Taladrator va intentar batre la porteria rival al minut 53 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Joan Fornés va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En César Hilera va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 83, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Pedro César Díez de Escoron va estar a punt d'empatar per a Taladrator quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ibon Barandiarán va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Armando Wohnlich de Taladrator va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Leioazaleak F.T.

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Mikel 'Kapitaina' Aramburu va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Leioazalea, al minut 24. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Lander Aspegorta va fer al minut 47 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Belako Arzubieta, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Leioazalea van sortir al contraatac al minut 65, però Klaudio Etxegoin va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.