Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

United States Of Eurasia (1332028) - Calvo Sotelo Leyends (1436481) » 692032729: T69/J5/V

Liga 692032729 Información oficial sobre el partido 692032729 en Hattrick

07.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / V.241 (5756)

United States Of Eurasia Alineación oficial del equipo 'United States Of Eurasia' en el partido 3 - 1 Calvo Sotelo Leyends Alineación oficial del equipo 'Calvo Sotelo Leyends' en el partido
Ignacio Príncipe (3') 1 - 0
1 - 1 Fabio D'aiello (9')
Egon Orav (50') 2 - 1
Ignacio Príncipe (65') 3 - 1
United States Of Eurasia Alineación oficial del equipo 'United States Of Eurasia' en el partido 3 - 1 Calvo Sotelo Leyends Alineación oficial del equipo 'Calvo Sotelo Leyends' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
United States Of Eurasia Alineación oficial del equipo 'United States Of Eurasia' en el partido 2 - 0 Calvo Sotelo Leyends Alineación oficial del equipo 'Calvo Sotelo Leyends' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

United States Of Eurasia

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, Ignacio Príncipe, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Eurasia es posava per davant!
  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 50 gràcies a la jugada de Egon Orav, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ignacio Príncipe va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): El jugador local Adrián Feliu per poc que no incrementa el marcador al minut 3. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Enrique Ganer va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Eurasia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Nicolas Martin va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Enrique Ganer.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Miguel Contador va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Eurasia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Príncipe.

Calvo Sotelo Leyends

Goles Goles

  • 139 Minuto 9 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Fabio D'aiello van servir per superar a l'últim defensor, en Konstantin Shmatok. Tot va acabar amb el 1 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Leyends cantant "Fabio D'aiello selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Leyends a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ju-Ho Woo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 239 Minuto 12 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Fabio D'aiello va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Konstantin Shmatok per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.