Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los weskenses (1418224) - Real Isla C.F. (1593910) » 692032232: T69/J7/V

Liga 692032232 Información oficial sobre el partido 692032232 en Hattrick

21.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / V.232 (5745)

Los weskenses Alineación oficial del equipo 'Los weskenses' en el partido 0 - 2 Real Isla C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Isla C.F.' en el partido
Guillem Esvertit (9') 0 - 1
0 - 2 Luigi Sillicani (64')
Los weskenses Alineación oficial del equipo 'Los weskenses' en el partido 0 - 2 Real Isla C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Isla C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los weskenses Alineación oficial del equipo 'Los weskenses' en el partido 2 - 0 Real Isla C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Isla C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los weskenses

Goles Goles

  • 125 Minuto 9 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 0 - 1 el va marcar Guillem Esvertit a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Guillem Esvertit va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 11, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, Guillem Esvertit va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Holger Gullstrand de weskenses va intentar batre la porteria rival al minut 56 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): weskenses va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Guillem Esvertit va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Lucien Mesot va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Holger Gullstrand de weskenses es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 81, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Real Isla C.F.

Goles Goles

  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Luigi Sillicani de Isla va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 64. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Isla van sortir al contraatac al minut 12, però Miguel Saenz Moreno va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): El Isla va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 57, però en Mátyás Rév va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.