Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hellacopter FC (1371607) - Insurrección F.C. (1438011) » 692032144: T69/J12/V

Liga 692032144 Información oficial sobre el partido 692032144 en Hattrick

25.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / V.230 (5743)

Hellacopter FC Alineación oficial del equipo 'Hellacopter FC' en el partido 4 - 0 Insurrección F.C. Alineación oficial del equipo 'Insurrección F.C.' en el partido
Lucio Di Lillo (3') 1 - 0
Tobías Carrillo (7') 2 - 0
Jean Ferréol (14') 3 - 0
Jukka Pitkäkangas (85') 4 - 0
Hellacopter FC Alineación oficial del equipo 'Hellacopter FC' en el partido 4 - 0 Insurrección F.C. Alineación oficial del equipo 'Insurrección F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hellacopter FC Alineación oficial del equipo 'Hellacopter FC' en el partido 2 - 0 Insurrección F.C. Alineación oficial del equipo 'Insurrección F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hellacopter FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Hellacopter va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Lucio Di Lillo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 7 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Hellacopter va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Tobías Carrillo des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, Hellacopter va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jean Ferréol, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 108 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 85, en Tobias Caffier la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Jukka Pitkäkangas que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, Ville Aittolampi gairebé va marcar per a Hellacopter des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Andrin Eckstein gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jess Kovacs va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Jean Ferréol una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 70, però una magnífica aturada de Jess Kovacs va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Tobias Caffier, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El Hellacopter ho intentava per la dreta per mitjà de Carlos Iruñela, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jean Ferréol va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Daniil Ievskiy de Hellacopter va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Insurrección F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlo Picciano de I.F.C. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86 del partit, Carlo Picciano de l'equip I.F.C., va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.