Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vilanova del Vallès Hattrick Club (124175) - Bayer Ibarra (1433458) » 692031803: T69/J12/V

Liga 692031803 Información oficial sobre el partido 692031803 en Hattrick

25.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / V.224 (5737)

Vilanova del Vallès Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Vilanova del Vallès Hattrick Club' en el partido 2 - 1 Bayer Ibarra Alineación oficial del equipo 'Bayer Ibarra' en el partido
0 - 1 Julio Puente (19')
Connor Ball (75') 1 - 1
José Mondragón (85') 2 - 1
Vilanova del Vallès Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Vilanova del Vallès Hattrick Club' en el partido 2 - 1 Bayer Ibarra Alineación oficial del equipo 'Bayer Ibarra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vilanova del Vallès Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Vilanova del Vallès Hattrick Club' en el partido 1 - 3 Bayer Ibarra Alineación oficial del equipo 'Bayer Ibarra' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,3 % 2,4 % 81,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vilanova del Vallès Hattrick Club

Goles Goles

  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Vilanova s'esgargamellaven dempeus per esperonar Connor Ball que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 75 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 108 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 85, en Mario Marei la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en José Mondragón que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Lain Toledotxiki quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Lain Toledotxiki hauria d'haver estat gol al minut 73 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, José Mondragón de Vilanova va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Bayer Ibarra

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Ibarra prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Julio Puente.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Ladislav Kostráb va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, un refús desafortunat de Curtis Garrow, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Idir Hajawi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Julio Puente va intentar anar-se'n per velocitat al minut 38 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Ladislav Kostráb va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Idir Hajawi es va quedar sol davant del porter, al minut 57. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Ibarra va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 78, quan Idir Hajawi va quedar-se sol davant el porter Curtis Garrow, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ladislav Kostráb de Ibarra amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arnold Bischof de Ibarra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en João Albino Silva Freire.