Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALBACETE BALOMPIÉ ASCENSO (488230) - FC Aversi (993904) » 692031617: T69/J7/V

Liga 692031617 Información oficial sobre el partido 692031617 en Hattrick

21.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / V.221 (5734)

F.C.D.Rolo Alineación oficial del equipo 'F.C.D.Rolo' en el partido 1 - 2 FC Aversi Alineación oficial del equipo 'FC Aversi' en el partido
0 - 1 Mthulisi Mbangama (12')
Ciprian Apetroaie (44') 1 - 1
1 - 2 Mthulisi Mbangama (90')
F.C.D.Rolo Alineación oficial del equipo 'F.C.D.Rolo' en el partido 1 - 2 FC Aversi Alineación oficial del equipo 'FC Aversi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.D.Rolo Alineación oficial del equipo 'F.C.D.Rolo' en el partido 1 - 0 FC Aversi Alineación oficial del equipo 'FC Aversi' en el partido
Tiene un resultado normal 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.D.Rolo

Goles Goles

  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al F.C.D.Rolo una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ciprian Apetroaie, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 44.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ciprian Apetroaie va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Ciprian Apetroaie va estar a punt de marcar al minut 42 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Leftratu Astaburuaga va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de F.C.D.Rolo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Salvador De La Riba de F.C.D.Rolo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Aversi

Goles Goles

  • 143 Minuto 12 (Gol de contra por la derecha): El jugador Mthulisi Mbangama de Aversi es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 137 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Manuel Trencavel va anar a parar al cap de Mthulisi Mbangama que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Aversi el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Aversi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fabrice Lehmann, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 74, quan en 勝義 (Katsuyoshi) 水口 (Mizuguchi) va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Xián Landín va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Aversi que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mthulisi Mbangama es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.