Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Valladolid (776310) - ALBACETE BALOMPIÉ ASCENSO (488230) » 692031592: T69/J1/V

Liga 692031592 Información oficial sobre el partido 692031592 en Hattrick

09.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / V.221 (5734)

Atlético Valladolid Alineación oficial del equipo 'Atlético Valladolid' en el partido 1 - 1 F.C.D.Rolo Alineación oficial del equipo 'F.C.D.Rolo' en el partido
0 - 1 Tajuddin Majumdar (63')
Gaël Vuillaume (64') 1 - 1
Atlético Valladolid Alineación oficial del equipo 'Atlético Valladolid' en el partido 1 - 1 F.C.D.Rolo Alineación oficial del equipo 'F.C.D.Rolo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atlético Valladolid Alineación oficial del equipo 'Atlético Valladolid' en el partido 4 - 2 F.C.D.Rolo Alineación oficial del equipo 'F.C.D.Rolo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,3 % 9,0 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Valladolid

Goles Goles

  • 112 Minuto 64 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Gaël Vuillaume va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Domingo Martínez va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Cosimo Bresci va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gert-Åke Ramblom! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 52 (Ocasión de falta): Amb 52 minuts disputats, Domingo Martínez gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Cosimo Bresci va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Domingo Martínez del Valladolid ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

F.C.D.Rolo

Goles Goles

  • 172 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Tajuddin Majumdar quedar desmarcat i marcar per a F.C.D.Rolo al minut 63. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Ciprian Apetroaie va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): F.C.D.Rolo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Florens Seegefeld va desviar el xut final de Ciprian Apetroaie després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 207 Minuto 40 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Laurens Bouchier va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, un refús desafortunat de Florens Seegefeld, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tajuddin Majumdar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Glauco Adduci de F.C.D.Rolo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.