Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alcobeño deportivo (774866) - R.C.D. Turbidimetria (1460169) » 692031143: T69/J1/V

Liga 692031143 Información oficial sobre el partido 692031143 en Hattrick

09.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / V.213 (5726)

alcobeño deportivo Alineación oficial del equipo 'alcobeño deportivo' en el partido 1 - 2 R.C.D. Turbidimetria Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Turbidimetria' en el partido
Alonso Rubio Sáez (9') 1 - 0
1 - 1 José Medina Espino (33')
1 - 2 Paul Barnwell (86')
alcobeño deportivo Alineación oficial del equipo 'alcobeño deportivo' en el partido 1 - 2 R.C.D. Turbidimetria Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Turbidimetria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
alcobeño deportivo Alineación oficial del equipo 'alcobeño deportivo' en el partido 0 - 1 R.C.D. Turbidimetria Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Turbidimetria' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,5 % 0,3 % 93,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alcobeño deportivo

Goles Goles

  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): En Jofre Maresma va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Alonso Rubio Sáez la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 16 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alonso Rubio Sáez va fer una magnífica centrada, però la rematada de Fabián Villarroel va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabián Villarroel de deportivo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

R.C.D. Turbidimetria

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): José Medina Espino va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 33.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Turbi van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Paul Barnwell va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, un refús desafortunat de Nereo Lobo Campos, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Emre Alp no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Turbi va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 55, quan Johann-Christian Mooser va quedar-se sol davant el porter Nereo Lobo Campos, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Didi Hanson va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Nereo Lobo Campos, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Es duien 83 minuts de partit jugats quan Johann-Christian Mooser va estar a punt de posar per davant a Turbi amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Nereo Lobo Campos va impedir un gol cantat.