Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torrido F.C. (777534) - Aguadelgrifo FC (437919) » 692031075: T69/J11/V

Liga 692031075 Información oficial sobre el partido 692031075 en Hattrick

18.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / V.211 (5724)

Torrido F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrido F.C.' en el partido 0 - 3 Aguadelgrifo FC Alineación oficial del equipo 'Aguadelgrifo FC' en el partido
0 - 1 Ilgonis Rozentāls (8')
0 - 2 Nikola Babača (24')
0 - 3 Ilgonis Rozentāls (89')
Torrido F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrido F.C.' en el partido 0 - 3 Aguadelgrifo FC Alineación oficial del equipo 'Aguadelgrifo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torrido F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrido F.C.' en el partido 0 - 1 Aguadelgrifo FC Alineación oficial del equipo 'Aguadelgrifo FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrido F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 69, un contraatac del Torrido no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Carlos Bento Silva Reis perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Óscar Pretel de Torrido es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Óscar Pretel se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zdenek Jecha.

Aguadelgrifo FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 8, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ilgonis Rozentāls es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al 24 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Aguadelgrifo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Nikola Babača es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Javier Campos va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ilgonis Rozentāls, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Javier Moreno quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Patrik Protiva, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Aguadelgrifo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Werner-Manfred Bredow va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Javier Campos de Aguadelgrifo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 62 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Michel Stounberg al minut 68, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Nikola Babača es va quedar sol davant del porter, al minut 77. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Daugvilas Kaplanas de Aguadelgrifo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.