Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chimain FC (437395) - Cíes Wolves FC (796768) » 692031039: T69/J4/V

Liga 692031039 Información oficial sobre el partido 692031039 en Hattrick

30.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 4 / V.211 (5724)

Chimain FC Alineación oficial del equipo 'Chimain FC' en el partido 2 - 1 Cíes Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Cíes Wolves FC' en el partido
Juan Miguel Cortejana (53') 1 - 0
Javier Descós (58') 2 - 0
2 - 1 Deivid Gozalbo (77')
Chimain FC Alineación oficial del equipo 'Chimain FC' en el partido 2 - 1 Cíes Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Cíes Wolves FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chimain FC Alineación oficial del equipo 'Chimain FC' en el partido 2 - 0 Cíes Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Cíes Wolves FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chimain FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): Chimain s'avançava al marcador al minut 53, després d'un rebot que va caçar en Juan Miguel Cortejana per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 116 Minuto 58 (Gol evento especial rápido + pase): Grant Elsworth va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Javier Descós, que no va fallar i va marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Ongai Uribarro arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Chimain la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Manuel Méndez Seco va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jandro del Castillo va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Aarón Misionero va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Grant Elsworth de Chimain va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Alejandro Camino gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Aarón Misionero va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Passaven 65 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Manuel Bernabeu va rematar alt.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Méndez Seco, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ongai Uribarro.

Cíes Wolves FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors de Wolves no defallien en cap moment. Producte d'això, en Deivid Gozalbo va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Ruiz Melendez de Wolves va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.