Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sancibrianos (1366947) - Carballo Football Club (1365993) » 692030530: T69/J1/V

Liga 692030530 Información oficial sobre el partido 692030530 en Hattrick

09.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / V.202 (5715)

pescailla Alineación oficial del equipo 'pescailla' en el partido 3 - 0 Carballo Football Club Alineación oficial del equipo 'Carballo Football Club' en el partido
Gustav Andersen Jensen (18') 1 - 0
Gustav Andersen Jensen (19') 2 - 0
Jeffry Adam (80') 3 - 0
pescailla Alineación oficial del equipo 'pescailla' en el partido 3 - 0 Carballo Football Club Alineación oficial del equipo 'Carballo Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pescailla Alineación oficial del equipo 'pescailla' en el partido 2 - 1 Carballo Football Club Alineación oficial del equipo 'Carballo Football Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,6 % 5,8 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pescailla

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Passats 18 minuts, Gustav Andersen Jensen, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. pescailla es posava per davant!
  • 108 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 0 s'ha de veure repetit: en Valentin Barbar de pescailla va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Gustav Andersen Jensen, que no va perdonar.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Jeffry Adam va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, pescailla, al minut 80. El marcador va canviar a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El pescailla ho intentava per la dreta per mitjà de Giancarlo Tronca, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Gustav Andersen Jensen, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Jeffry Adam gairebé va marcar per a pescailla des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jeffry Adam. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): Al minut 83, Robert Plouzennec gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Carballo Football Club

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Gerard Mateu va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Robert Plouzennec per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pablo Ignacio García ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Carballo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Víctor Rueda Marín va quedar-se sol davant el porter Adin Maksumić, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Carballo, l'equip va recuperar la pilota al minut 56 i va contraatacar. En Próspero Martínez Díaz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Gerard Mateu va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Adin Maksumić.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Ignacio García de Carballo es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.