Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Etiopía FC (1461988) - FC WOLOLO (773640) » 692030292: T69/J12/V

Liga 692030292 Información oficial sobre el partido 692030292 en Hattrick

25.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / V.197 (5710)

Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido 2 - 0 FC WOLOLO Alineación oficial del equipo 'FC WOLOLO' en el partido
Ciprian Irimie (74') 1 - 0
Zapryan Kolev (89') 2 - 0
Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido 2 - 0 FC WOLOLO Alineación oficial del equipo 'FC WOLOLO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido 2 - 0 FC WOLOLO Alineación oficial del equipo 'FC WOLOLO' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Etiopía FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 74 gràcies a la jugada de Ciprian Irimie, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): El gol de falta de Zapryan Kolev sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 89 i ampliar l'avantatge de Etiopía a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Xuan Soto Aguilar del Etiopía ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan José Álvaro Negrete de Etiopía gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Álvaro Negrete de Etiopía la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Álvaro Negrete va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Etiopía va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

FC WOLOLO

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de WOLOLO va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pietro Belgrano, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Elbert Willemsberg va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Cándido Cordelle no va ser aprofitada per en Carlos Pastoriza que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): WOLOLO va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jesús Vea va desviar el xut final de Cándido Cordelle després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): El WOLOLO va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 66, però en Mauro Vita va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Maid Bašić de WOLOLO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71 del partit, Maid Bašić de l'equip WOLOLO, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.