Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Grajos sporting (493016) - Etiopía FC (1461988) » 692030281: T69/J9/V

Liga 692030281 Información oficial sobre el partido 692030281 en Hattrick

04.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 9 / V.197 (5710)

Los angeles d tayo Alineación oficial del equipo 'Los angeles d tayo' en el partido 2 - 1 Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido
Bogdan Cioată (33') 1 - 0
Paco Viña (64') 2 - 0
2 - 1 Jesus Salvador Marques (85')
Los angeles d tayo Alineación oficial del equipo 'Los angeles d tayo' en el partido 2 - 1 Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los angeles d tayo Alineación oficial del equipo 'Los angeles d tayo' en el partido 1 - 2 Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,7 % 35,3 % 36,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los angeles d tayo

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): angeles, atacant per l'esquerra al minut 33, va aprofitar el magnífic llançament de Bogdan Cioată per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): angeles va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Anselm Veiret, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Paco Viña que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Roland Antonsson va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 51, Ferdinand Van Buggenhout de angeles va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Etiopía FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): En Torsten Hensler entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Etiopía, un peu providencial d'en Jesus Salvador Marques va situar el 2-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Etiopía creava perill des de la dreta al minut 40, però en Costante Scuppa, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Jesus Salvador Marques desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 205 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Dmitriy Kudelkin de Etiopía va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Jesus Salvador Marques al minut 42 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Dmitriy Kudelkin sol davant la porteria al minut 43, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Xuan Soto Aguilar va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 239 Minuto 56 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Torsten Hensler va marxar de Ferdinand Van Buggenhout en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Etiopía van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 78, quan un error defensiu va deixar Ciprian Irimie completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 262 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Antonio Collado per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 87, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.