Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Etiopía FC (1461988) - Los Birras (310548) » 692030275: T69/J7/V

Liga 692030275 Información oficial sobre el partido 692030275 en Hattrick

21.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 7 / V.197 (5710)

Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido 2 - 0 Los Birras Alineación oficial del equipo 'Los Birras' en el partido
Zapryan Kolev (11') 1 - 0
Marcos Serrano (17') 2 - 0
Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido 2 - 0 Los Birras Alineación oficial del equipo 'Los Birras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido 3 - 1 Los Birras Alineación oficial del equipo 'Los Birras' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,6 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Etiopía FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ciprian Irimie la va rematar Zapryan Kolev amb una magnífica volea que va fer pujar per a Etiopía el 1 - 0.
  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Etiopía va augmentar la diferència quan Marcos Serrano no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Dmitriy Kudelkin de Etiopía va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Ciprian Irimie es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Etiopía a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Rune Dahl va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marcos Serrano. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Xuan Soto Aguilar va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 66 (Ocasión de falta): Al minut 66, Zapryan Kolev gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Los Birras

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Javier Alberto Sens de Birras, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Birras va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fernando Sáiz Lucas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Javier Alberto Sens va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Jesús Vea no es va rendir i va fer unes grans aturades.