Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Etiopía FC (1461988) - zombies z (1586834) » 692030254: T69/J2/V

Liga 692030254 Información oficial sobre el partido 692030254 en Hattrick

16.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 2 / V.197 (5710)

Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido 4 - 0 zombies z Alineación oficial del equipo 'zombies z' en el partido
Zapryan Kolev (31') 1 - 0
Jesus Salvador Marques (38') 2 - 0
Rune Dahl (40') 3 - 0
Jesus Salvador Marques (52') 4 - 0
Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido 4 - 0 zombies z Alineación oficial del equipo 'zombies z' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido 4 - 1 zombies z Alineación oficial del equipo 'zombies z' en el partido
Tiene un resultado normal 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Etiopía FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Zapryan Kolev, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Etiopía se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 31.
  • 105 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 38, Dmitriy Kudelkin va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Jesus Salvador Marques, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 2 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rune Dahl es va introduir dins la defensa central al minut 40, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Etiopía va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jesus Salvador Marques progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jesus Salvador Marques! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Zapryan Kolev, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 219 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Rune Dahl va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Zapryan Kolev, però l'estirada del porter va evitar el gol.

zombies z

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Giancarlo Patteri ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El zombies creava perill des de la dreta al minut 32, però en Daniel Rojo, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Alejandro Docal desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 41, quan un error defensiu va deixar César Ponce de León completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del zombies va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Alejandro Docal no va poder controlar.
  • 252 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): zombies va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 91 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Docal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, César Ponce de León de zombies va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.