Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jedi_KaRuRoSu (1339532) - Etiopía FC (1461988) » 692030250: T69/J1/V

Liga 692030250 Información oficial sobre el partido 692030250 en Hattrick

09.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / V.197 (5710)

Jedi_KaRuRoSu Alineación oficial del equipo 'Jedi_KaRuRoSu' en el partido 3 - 2 Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido
Miguel Vidal Ramírez (60') 1 - 0
Joan Casolà (70') 2 - 0
Bogdan Neguţoiu (71') 3 - 0
3 - 1 Dmitriy Kudelkin (84')
3 - 2 Rune Dahl (90')
Jedi_KaRuRoSu Alineación oficial del equipo 'Jedi_KaRuRoSu' en el partido 3 - 2 Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jedi_KaRuRoSu Alineación oficial del equipo 'Jedi_KaRuRoSu' en el partido 2 - 0 Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jedi_KaRuRoSu

Goles Goles

  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Jedi_KaRuRoSu va ser Miguel Vidal Ramírez.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Jedi_KaRuRoSu a 2 - 0. Joan Casolà va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 106 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Bogdan Neguţoiu va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 71, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Jedi_KaRuRoSu, mentre ja celebrava el 3 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26, Marcos Monferrato arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Jedi_KaRuRoSu va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Joan Casolà ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Jedi_KaRuRoSu va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Miguel Vidal Ramírez en un 1 contra 1 amb el porter Jesús Vea, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Jedi_KaRuRoSu va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Francisco Posadas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jesús Vea.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El jugador local Bogdan Neguţoiu per poc que no incrementa el marcador al minut 87. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jesús Vea va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Vidal Ramírez de Jedi_KaRuRoSu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miguel Vidal Ramírez es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Etiopía FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Un mica després, Dmitriy Kudelkin de Etiopía va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 153 Minuto 90 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Rune Dahl va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Etiopía va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Torsten Hensler va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Rune Dahl de Etiopía, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 29, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Es duien 42 minuts de partit jugats quan Jesus Salvador Marques va estar a punt de posar per davant a Etiopía amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Emilio Riu va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zapryan Kolev de Etiopía la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcos Serrano de Etiopía va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.