Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Balears (31047) - O Rápido das Cascas F.C. (1431210) » 692030120: T69/J11/V

Liga 692030120 Información oficial sobre el partido 692030120 en Hattrick

18.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / V.194 (5707)

Atlètic Balears Alineación oficial del equipo 'Atlètic Balears' en el partido 2 - 0 O Rápido das Cascas F.C. Alineación oficial del equipo 'O Rápido das Cascas F.C.' en el partido
Martí Justribó (63') 1 - 0
Volker Kasten (84') 2 - 0
Atlètic Balears Alineación oficial del equipo 'Atlètic Balears' en el partido 2 - 0 O Rápido das Cascas F.C. Alineación oficial del equipo 'O Rápido das Cascas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atlètic Balears Alineación oficial del equipo 'Atlètic Balears' en el partido 4 - 1 O Rápido das Cascas F.C. Alineación oficial del equipo 'O Rápido das Cascas F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 4.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Balears

Goles Goles

  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Martí Justribó, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del L'atlètic se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 63.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de L'atlètic va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Volker Kasten progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a L'atlètic per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Diego López Melgarejo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): L'atlètic per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Diego López Melgarejo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): L'atlètic va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Volker Kasten va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Manuel Mejía Dávila va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de L'atlètic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Secundino Zaloña es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

O Rápido das Cascas F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Rápido que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Azentzio Alkategi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 62 (Ocasión de falta): El Rápido va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 62 amb un llançament de falta perillós. En Bernard Johnson però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joseph Mann de Rápido es va guanyar la targeta groga merescudament.