Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fanboys (124102) - FC_Cartagena (120606) » 692029690: T69/J1/V

Liga 692029690 Información oficial sobre el partido 692029690 en Hattrick

09.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / V.187 (5700)

Fanboys Alineación oficial del equipo 'Fanboys' en el partido 3 - 2 FC_Cartagena Alineación oficial del equipo 'FC_Cartagena' en el partido
0 - 1 Niclas Udbø (17')
Donato Cavalli (31') 1 - 1
Annunziato Pigozzo (51') 2 - 1
2 - 2 Anxo Trasmonte (57')
Gilarranz Izarrain (62') 3 - 2
Fanboys Alineación oficial del equipo 'Fanboys' en el partido 3 - 2 FC_Cartagena Alineación oficial del equipo 'FC_Cartagena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fanboys Alineación oficial del equipo 'Fanboys' en el partido 2 - 0 FC_Cartagena Alineación oficial del equipo 'FC_Cartagena' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fanboys

Goles Goles

  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip FNB va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Donato Cavalli va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a FNB va ser Annunziato Pigozzo.
  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gilarranz Izarrain, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del FNB se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 62.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Adriano Morais Silva! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Juan Alberto Melchor Gil del FNB ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Adriano Morais Silva va estar a punt de sentenciar el partit al minut 55, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Adriano Morais Silva va estar a punt d'acabar en gol al minut 59, però el porter visitant Anıl Yalkız va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

FC_Cartagena

Goles Goles

  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): El Efese era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Niclas Udbø va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): Efese van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 57, quan Anxo Trasmonte va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 20 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En José Julio Lovagnini va marxar de Donato Cavalli en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Efese van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 240 Minuto 25 (Ocasión de contra de falta): El Efese va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Niclas Udbø la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 35 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en José Julio Lovagnini, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Efese sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en José Julio Lovagnini, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 56 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.