Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

volveraempezar F C (121109) - Cerditos Salvajes (1367203) » 692029559: T69/J10/V

Liga 692029559 Información oficial sobre el partido 692029559 en Hattrick

11.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / V.184 (5697)

volveraempezar F C Alineación oficial del equipo 'volveraempezar  F C' en el partido 1 - 2 Cerditos Salvajes Alineación oficial del equipo 'Cerditos Salvajes' en el partido
0 - 1 Reinaldo Bizarro (70')
Celdoni Garrigol (72') 1 - 1
1 - 2 Javier Madariaga (74')
volveraempezar F C Alineación oficial del equipo 'volveraempezar  F C' en el partido 1 - 2 Cerditos Salvajes Alineación oficial del equipo 'Cerditos Salvajes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
volveraempezar F C Alineación oficial del equipo 'volveraempezar  F C' en el partido 0 - 2 Cerditos Salvajes Alineación oficial del equipo 'Cerditos Salvajes' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

volveraempezar F C

Goles Goles

  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): Celdoni Garrigol va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a volveraempezar.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 25 (Ocasión de contra de falta): volveraempezar van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 25 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ivan 'el Bombardero' Šašić no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Àlex Carrió.

Cerditos Salvajes

Goles Goles

  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 70 minuts, el tirador de faltes del Cerditos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Reinaldo Bizarro, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Cerditos va ser finalitzada des de l'esquerra per Javier Madariaga al minut 74. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Javier Madariaga que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Cerditos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Manuel Malherbe va quedar-se sol davant el porter Àlex Ruaix, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Manuel Malherbe ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cerditos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Leopoldo Jacinto Villa Calzadilla, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, un refús desafortunat de Àlex Ruaix, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Edgardo Valiante no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Edgardo Valiante va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 71, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Edgardo Valiante de Cerditos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.