Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lokomotriv (118330) - Lonja CD (993505) » 692029388: T69/J10/V

Liga 692029388 Información oficial sobre el partido 692029388 en Hattrick

11.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / V.181 (5694)

Lokomotriv Alineación oficial del equipo 'Lokomotriv' en el partido 0 - 0 Lonja CD Alineación oficial del equipo 'Lonja CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lokomotriv Alineación oficial del equipo 'Lokomotriv' en el partido 1 - 1 Lonja CD Alineación oficial del equipo 'Lonja CD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,8 % 38,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lokomotriv

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): Amb 35 minuts disputats, Nemo Lysens gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Haris Zehntner va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): Al minut 69 en Pacôme Moro va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lonja CD

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 23 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Alejandro Mercado va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Júlio Dias de Lonja, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 27, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Lonja va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Domingo Villa va quedar-se sol davant el porter Steffen Feurstein, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Mercado, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 47 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 54, quan en Alejandro Mercado va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Júlio Dias ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vincent Dumet de Lonja amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.